Installatie is gestopt/Installatie wordt niet uitgevoerd

Als de indicator die de voortgang van de installatie aangeeft, is gestopt of geen voortgang laat zien, controleert u het volgende:

Is er beveiligingssoftware actief?

Wanneer er beveiligingssoftware actief is, kan de installatie mogelijk niet juist uitgevoerd worden.

Verwijder ScanSnap Home en installeer ScanSnap Home opnieuw volgens de volgende procedure.

 1. Gebruik het hulpmiddel installatie ongedaan maken (SSHomeClean.exe) om de installatie van ScanSnap Home handmatig ongedaan te maken.

  Voor details over het gebruik van een hulpmiddel om installaties ongedaan te maken, zoek naar "SSHomeClean.exe" in ScanSnap FAQ, klik op de gepaste link in de zoekresultaten en raadpleeg de webpagina.

  Lees, voordat u het hulpmiddel voor het ongedaan maken van installaties gebruikt, "Gids voor het opschonen van installatiegegevens voor ScanSnap Home" die op de webpagina wordt weergeven.

 2. Stop de beveiligingssoftware die wordt uitgevoerd.

  Na de installatie van ScanSnap Home, start de beveiligingssoftware onmiddellijk opnieuw op.

  Voor details over het tijdelijk stoppen en opnieuw starten van de beveiligingssoftware, raadpleeg de handleiding van de beveiligingssoftware die u gebruikt.

  AANDACHT
  • Wanneer de beveiligingssoftware is gestopt, voer geen andere handelingen dan de installatie van ScanSnap Home uit, zoals de registratie van een ScanSnap-account.

 3. Installeer ScanSnap Home.

  Voor details, raadpleeg De ScanSnap voor de eerste keer instellen.

Als het probleem zich blijft voordoen, gebruik dan het offline installatieprogramma en installeer ScanSnap Home opnieuw.

Klik op [Offline-installatieprogramma] via hier om het te downloaden.