Het bericht "U beschikt niet over de nodige schrijfrechten voor de gegevensopslagmap." wordt weergeven

Wanneer u ScanSnap Home installeert en het bericht "U beschikt niet over de nodige schrijfrechten voor de gegevensopslagmap." wordt weergegeven, controleert u het volgende:

Is schrijfbevoegdheid toegekend aan de gegevensopslagmap?

Schrijfbevoegdheden zijn vereist voor de gegevensopslagmap die u opgeeft wanneer u ScanSnap Home installeert.

Open de gegevensopslagmap die in het berichtvenster wordt weergegeven, controleer of u een bestand kunt kopiƫren dat u wilt en sla het bestand op in deze map.

Als u het bestand niet in de map kunt opslaan omdat er een fout wordt weergegeven, verleent u schrijfbevoegdheid aan de map.

Hebt u een gegevensopslagmap ingesteld op een externe schijf?

Als u een gegevensopslagmap, die u opgeeft wanneer u ScanSnap Home installeert, instelt op een externe schijf, moet de schrijfbeveiligingsschakelaar voor de externe schijf UIT staan.

Als de schrijfbeveiligingsschakelaar is ingeschakeld, zet u de schakelaar uit en installeert u ScanSnap Home opnieuw.

Hebt u een netwerkmap ingesteld voor een gegevensopslagmap?

Als u een netwerkmap wilt instellen voor een gegevensopslagmap die u opgeeft bij het uitvoeren van de installatie, moet u de netwerkmap van tevoren toegankelijk maken.

Maak eenmalig een verbinding met de netwerkmap vanaf uw computer om de netwerkmap toegankelijk te maken en voer daarna de installatie opnieuw uit.

TIP
  • Als u een netwerkmap instelt voor een map voor gegevensopslag, moet u een verbinding tot stand brengen met de netwerkmap om deze toegankelijk te maken elke keer voordat u ScanSnap Home opstart.

Is er beveiligingssoftware actief?

Wanneer er beveiligingssoftware actief is, kan de installatie mogelijk niet juist uitgevoerd worden.

Stop de werking van de beveiligingssoftware tijdelijk en voer de installatie opnieuw uit.

Na de installatie van ScanSnap Home, start de beveiligingssoftware onmiddellijk opnieuw op.

Voor details over het tijdelijk stoppen en opnieuw starten van de beveiligingssoftware, raadpleeg de handleiding van de beveiligingssoftware die u gebruikt.

AANDACHT
  • Wanneer de beveiligingssoftware is gestopt, voer geen andere handelingen dan de installatie van ScanSnap Home uit, zoals de registratie van een ScanSnap-account.