Er wordt een bericht weergegeven dat aangeeft dat de installatie is mislukt (Windows)

Wanneer u ScanSnap Home installeert en een bericht wordt weergegeven dat aangeeft dat het verwijderen van bestaande ScanSnap-gerelateerde software is mislukt, controleert u het volgende.

Het verwijderen van bestaande ScanSnap-gerelateerde software is mogelijk mislukt

Als er al ScanSnap-gerelateerde software is geïnstalleerd, wordt de bestaande software automatisch verwijderd wanneer u ScanSnap Home installeert.

Omdat de verwijdering van de bestaande software mogelijk is mislukt, verwijdert u de bestaande software handmatig in de volgende procedure en installeert u ScanSnap Home opnieuw.

 1. Gebruik het verwijderingshulpprogramma (SSHomeClean.exe) om de bestaande software handmatig te verwijderen.

  Voor meer informatie over het gebruik van het verwijderingshulpprogramma en de bestaande software die moet worden verwijderd, zoekt u naar SSHomeClean.exe in Veelgestelde vragen over ScanSnap, klikt u op de betreffende koppeling die in de zoekresultaten wordt vermeld en raadpleegt u de webpagina.

  Lees, voordat u het hulpmiddel voor het ongedaan maken van installaties gebruikt, "Gids voor het opschonen van installatiegegevens voor ScanSnap Home" die op de webpagina wordt weergeven.

 2. Als er beveiligingssoftware actief is op uw computer, stop deze dan tijdelijk.

  Na de installatie van ScanSnap Home, start de beveiligingssoftware onmiddellijk opnieuw op.

  Voor details over het tijdelijk stoppen en opnieuw starten van de beveiligingssoftware, raadpleeg de handleiding van de beveiligingssoftware die u gebruikt.

  AANDACHT
  • Wanneer de beveiligingssoftware is gestopt, voer geen andere handelingen dan de installatie van ScanSnap Home uit, zoals de registratie van een ScanSnap-account.

 3. Installeer ScanSnap Home.

  Voor details, raadpleeg De ScanSnap voor de eerste keer instellen.