Alleen profielen die u hebt aangemaakt verschijnen op het aanraakscherm

Als profielen die op een andere computer zijn gemaakt, niet op het aanraakscherm van de ScanSnap verschijnen, controleert u het volgende:

Hebt u verbinding gemaakt met de ScanSnap via ScanSnap Manager?

Als u verbinding met de ScanSnap hebt gemaakt door middel van ScanSnap Manager, geïnstalleerd op een andere computer, wordt [Geselecteerde gebruiker] automatisch ingesteld voor [Weergave van profielen] op het scherm [Scanner-instellingen] dat kan worden weergegeven na het weergeven van het scherm [Instellingen] op het aanraakscherm.

Wanneer [Geselecteerde gebruiker] is ingesteld voor [Weergave van profielen], zullen alleen profielen die werden aangemaakt met de computer die de ScanSnap gebruikt, worden weergegeven op het aanraakscherm.

Als u niet alleen profielen wilt weergeven die op de aangesloten computer zijn gemaakt, maar ook profielen die op een andere computer zijn gemaakt, stelt u op het aanraakscherm [Alle gebruikers] in voor [Weergave van profielen].

Voor details, raadpleeg Gebruikers wijzigen om de eigen profielen van de gebruiker weer te geven.

TIP
  • In gevallen waarin u waarschijnlijk ScanSnap Manager moet gebruiken voor het aansluiten van een computer op de ScanSnap, moet u [Geselecteerde gebruiker] instellen voor [Weergave van profielen].