De [Scan]-knop licht oranje op tijdens het scannen

Als de [Scan]-knop oranje oplicht tijdens het uitvoeren van een scan, controleert u het volgende:

Zit er een document geblokkeerd in de ScanSnap?

Verwijder het geblokkeerde document en voer het scannen opnieuw uit.

Voor details, raadpleeg Een vastgelopen document verwijderen.

Is een multi-invoer ontdekt?

Wanneer het bericht, [Overlapping van documenten gedetecteerd] wordt weergegeven op de computer, raadpleegt u [Overlapping van documenten gedetecteerd] wordt weergegeven om de juiste maatregelen te nemen.

Is het ADF-bovendeel open?

Verwijder het document dat u aan het scannen bent en sluit het ADF-bovendeel.

Het ADF-bovendeel sluiten
Het ADF-bovendeel sluiten
Het ADF-bovendeel sluiten

Als niets van het bovenstaande van toepassing is, sluit u de ADF-papierbaan (afdekking) van de ScanSnap om deze uit te schakelen en opent u de ADF-papierbaan (afdekking) weer om deze in te schakelen, waarna u opnieuw kunt scannen.

Zorg ervoor dat er ten minste 5 seconden verstrijkt tussen het sluiten van de ADF-papierbaan (afdekking) en het weer openen ervan.

Als niets van het bovenstaande van toepassing is, sluit u de ADF-papierbaan (afdekking) van de ScanSnap om deze uit te schakelen en laat u hem vervolgens minstens 5 seconden uitgeschakeld. Of, als de ADF-papierbaan (afdekking) al gesloten is, opent u de ADI-papierbaan (afdekking) en sluit u deze weer om hem uit te schakelen, en laat u hem vervolgens minstens 5 seconden uitgeschakeld.

Open daarna de ADF-papierbaan (afdekking) of druk op de [Scan]-knop om het toestel in te schakelen, waarna u opnieuw kunt scannen.