Er wordt een bericht weergegeven dat aangeeft dat dit product al op uw computer is geïnstalleerd

Wanneer u ScanSnap Home installeert en er een bericht wordt weergegeven dat aangeeft dat dit product al op uw computer is geïnstalleerd, controleert u het volgende:

Is ScanSnap Home al geïnstalleerd op uw computer?

Als ScanSnap Home al op uw computer is geïnstalleerd, controleert u of het correct kan worden uitgevoerd.

Als ScanSnap Home niet op uw computer is geïnstalleerd of als u ScanSnap Home niet normaal kunt opstarten, verwijdert u ScanSnap Home en installeert u ScanSnap Home opnieuw volgens de volgende procedure.

 1. Gebruik het hulpmiddel installatie ongedaan maken (SSHomeClean.exe) om de installatie van ScanSnap Home handmatig ongedaan te maken.

  Voor details over het gebruik van een hulpmiddel om installaties ongedaan te maken, zoek naar "SSHomeClean.exe" in ScanSnap FAQ, klik op de gepaste link in de zoekresultaten en raadpleeg de webpagina.

  Lees, voordat u het hulpmiddel voor het ongedaan maken van installaties gebruikt, "Gids voor het opschonen van installatiegegevens voor ScanSnap Home" die op de webpagina wordt weergeven.

 2. Als er beveiligingssoftware actief is op uw computer, stop deze dan tijdelijk.

  Na de installatie van ScanSnap Home, start de beveiligingssoftware onmiddellijk opnieuw op.

  Voor details over het tijdelijk stoppen en opnieuw starten van de beveiligingssoftware, raadpleeg de handleiding van de beveiligingssoftware die u gebruikt.

  AANDACHT
  • Wanneer de beveiligingssoftware is gestopt, voer geen andere handelingen dan de installatie van ScanSnap Home uit, zoals de registratie van een ScanSnap-account.

 3. Installeer ScanSnap Home.

  Voor details, raadpleeg De ScanSnap voor de eerste keer instellen.

Wanneer het probleem nog altijd aanhoudt, raadpleeg dan Vragen over problemen met ScanSnap Home en neem contact op met de verdeler/dealer waar u dit product gekocht hebt.